Ghidul Serviciilor
Viten Construct - Montaj Tigla Metalica, Ceramica Prahova
inapoi la firma 4946 vizite
Poza Tabla
Foto

Tabla plana Plannja extramaleabila, cu acoperirea de protectie HardCoat™ special elaborata, este perfecta pentru cei care doresc sa acopere casa în stilul clasic, traditional. Acest sistem cere cunostinte de tinichigerie deosebite, dar este foarte cunoscut si folosit la noi în tara.

Traditia de a folosi tabla faltuita pe acoperis este foarte veche. Metoda este verificata si asigura o acoperire estetica, sigura si foarte durabila în timp.

Material: Otel zincat la cald, vopsit
Acoperire: Plannja HardCoat™50

PlannjaHardCoat™ este o vopsea de acoperire polimerica cu adaos de microparticole ceramice care îi confera o suprafata dura, rezistenta la actiuni mecanice. Plannja HardCoat™ face pate dintre cele mai rezistente acoperiri de pe piata materialelor de constructii.

Cu Plannja HardCoat™ pe acoperis esti protejat de capriciile vremii, având în acelasi timp un acoperis care îsi pastreaza în timp culoarea si stralucirea.

Produsele Plannja au o durata de viata tehnica in orice medii naturale de peste 50 de ani.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.