Ghidul Serviciilor
Viten Construct - Montaj Tigla Metalica, Ceramica Prahova
inapoi la firma 4935 vizite
Poza Tigla metalica
Foto

Foloseste tiglele metalice Plannja pentru acoperisul tau. Multumita noii acoperiri de protectie Plannja HardCoat™, tiglele metalice sunt protejate în toate anotimpurile. Plannja HardCoat™, confera atât frumusete cât si rezistenta în timp. Alege tipul de tigla care îti place, în culoarea care se armonizeaza cu restul casei, asa cum ti-ai imaginat-o.

Plannja livreaza învelitoarea pentru acoperis împreuna cu toate accesoriile necesare. Pachetul complet de montaj contine de la tiglele metalice pâna la ultimul surub. Solutiile complete contin în afara de tigle si dolii, pazii si coamele necesare. Toate sunt acoperite cu acoperirea de protectie HardCoat™, unica în lume.

Toate produsele livrate de Plannja, tigle metalice, jgheaburi si burlane împreuna cu accesoriile respective, sunt cuprinse în programul de garantie. Fabrica Plannja acorda 10 ani garantie pentru produsele Plannja acoperite cu HardCoat™ 25, Mattpoliester, Metallack si 15 ani garantie pentru produsele acoperite cu HardCoat™50 precum si sistemul de preluare a apelor pluviale. Garantia este data direct de catre fabrica producatoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.