Ghidul Serviciilor
Vitral Art - Magazin Online De Vitralii Decorative Sau Religioase, Blaj
inapoi la firma 903 vizite
Poza Vitralii bisericesti
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Materialele sunt extrem de atent selectionate pentru fiecare lucrare in parte si sunt fabricate de catre vechi producatori de sticla nobila din Europa si din intreaga lume. Variatatea mare de sticle, vopsele pentru pictat sticla si instrumentele care stau la dispozitie pentru un atelier de vitralii bine dotat ofera sansa de a crea lucrari frumoase, unicat pentru orice dimensiune si pentru orice incapere spatiu.

Suntem foarte atenti la detalii, la specificatiile primite de la client, la ambientul in care urmeaza sa fie ansamblat vitraliul si nu in ultimul rand la calitatea materialelor folosite. Inainte de procesul de fabricare, consultam Artisti plastici experimentati, dezvoltam schite si prezentam cat mai multe detalii clientului. Profesionistii cu care lucram cunosc intreaga paleta de produse, sunt pregatiti sa va ofere solutiile perfecte din punct de vedere estetic si ambiental.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.