Ghidul Serviciilor
Frigo Clima Adc - Executie Si Service Vitrine Si Camere Frigorifice Bucuresti
inapoi la firma 1660 vizite
Poza Camere Frigorifice - executie
Foto
Foto
Foto

CAMERELE FRIGORIFICE executate pot fi de refrigerare sau congelare pentru orice fel de produs care necesita pastrare la temperaturi scazute.Fiecare camera este proiectata dupa spatiul si nevoile clientului.Camerele pot avea una sau mai multe usi frigorifice cu diferite tipuri de deschideri, rafturi, iluminat interior.Toate camerele au control electronic de temperatura , dezghetare , ventilatoare, timp de drenaj si elemente de imbinare sanitare care respecta toate normele europene in vigoare.CAMERELE FRIGORIFICE sunt construite din panouri termoizolante de diferite grosimi in functie de temperatura necesara in interior si sunt echipate cu agregate , suflante si elemente de automatizare si control de ultima generatie.Pentru realizarea unei camere frigorifice este necesar sa existe o corelare intre parametrii tehnici si conditiile de depozitare impuse de producatori. Randamentul camerei frigorifice, implicit costuri scazute de exploatare sunt date de starea termica a produsului, izolatia frigorifica, automatizarea si calculul de putere frigorifica necesar.

 

O izolatie cit mai buna a camerei     frigorifice micsoreaza necesarul   de  putere frigorifica scazind astfel   consumul de energie electrica.

In vederea unei dimensionari   corecte si redactarii unei oferte de   pret corecte va rugam sa ne   trimiteti toate datele necesare.

Pot fi utilizate pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.