Ghidul Serviciilor
Frigo Clima Adc - Executie Si Service Vitrine Si Camere Frigorifice Bucuresti
inapoi la firma 1660 vizite
Poza Vitrine Frigorifice - executie
Foto

Vitrine frigorifice  se adreseaza magazinelor ce comercializeaza produse alimentare proaspete si congelate. Beneficiind de experienta in executia de vitrine figorifice, va putem oferi vitrine frigorifice adaptate perfect oricarui tip de spatiu, fie ca este un mic magazin ori un supermarket.

 

Aceste vitrine frigorifice sint dimensionate perfect avind un consum mic de energie ceea ce va ajuta sa reduceti considerabil cheltuielile.Vitrinele frigorifice orizontale pentru refrigerare sint destintate pentru depozitarea de produse din carne, preparate din carne, lactate, produse cofetarie si patiserie.

Spatiul de depozitare al vitrinelor frigorifice este din inox. Dezghetarea se face automat la aceste vitrine frigorifice fiind comandata ca si restul functionarii de un termostat digital.FigoClima comercializeaza o intreaga gama de echipamente frigorifice: vitrine frigorifice orizontale, vitrine frigorifice verticale, lazi congelare, rafturi frigorifice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.