Ghidul Serviciilor
Viva Sport Club Bucuresti
inapoi la firma 3244 vizite
Poza Activitati Copii
Foto

Cursurile de arte martiale va vor oferi o mai buna conditie fizica si va vor spori incredrea in sine; veti invata tehnici de autoaparare de la instructori de arte martiale profesionisti. Lectiile de arte martiale organizate de Viva Sport Club la sediul sau din Bucuresti se adreseaza copiilor.

Shotokan Shotokan este un stil de Karate introdus de maestrul Gichin Funakoshi (1868-1957). Foarte răspândit în lume, Shotokan se traduce prin “Şcoala lui Shoto”, după porecla (Shoto) sub care era cunoscut maestrul Funakoshi, dar există şi alte interpretări cum ar fi “Şcoala bradului şi a valului”, aici prin bradul mereu verde simbolizând veşnica tinereţe a concepţiilor şi neîncetata lor înnoire iar prin val, munca necurmată care trebuie depusă pentru a putea însuşi aceste principii, muncă asemenea valurilor care lovesc neîncetat ţărmul. Acest stil pune accentul pe poziţiile adânci şi lungi, pe tehnicile eficace în lupta de la distanţă şi pe dezvoltarea vitezei. Tehnicile de mâini şi cele de picior apar în proporţii egale. Antrenamentul cursurilor de Shotokan organizat de Viva Sport Club este impartit in 3 parti: kihon (elementele de baza), kata (forme sau modele de miscari), kumite (antrenament cu un adversar).

Practicarea artelor martiale in Bucuresti, alaturi de instructorii Viva Sport Club este benefica atat pentru o conditie fizica mai buna cat si pentru sporirea increderii in fortele proprii in cazul unor situatii speciale in care este necesar sa va aparati.

Inscrierile se pot face la numarul de telefon 0725.828.482.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.