Ghidul Serviciilor
Viva Sport Club Bucuresti
inapoi la firma 3232 vizite
Poza Activitati Copii
Foto

Street dance-ul ca şi formă de exprimare prin dans, a apărut la începutul anilor ’70 în SUA, pe coasta de vest prin Locking şi Popping, iar pe coasta de est, pe străzile Bronx-ului din New York prin Breakin’ ( Hip-Hop). El s-a manifestat ca o alternativă a tinerilor ce făceau parte dintr-o categorie socială dezavantajată de a-şi exprima nemulţumirile şi de a-şi trăi adolescenţa.

În timp, street dance-ul s-a transformat într-un mod de viaţă şi într-o cultură, stilurile dezvoltându-se continuu, fenomenul luând amploare în toată lumea prin competiţii, spectacole şi cursuri speciale de street dance.

Street Dance-ul este foarte popular în ziua de azi, atât ca exerciţiu fizic, dar şi ca artă şi o formă de competiţie practicată în studiourile de dans, cât şi în alte spaţii. La noi, în cadrul cursurilor de street dance veţi învaţa mişcările, tehnica acestui stil de dans, veţi depăşi inhibiţia şi vă veţi face noi prieteni.

Cele mai cunoscute din stilurile de dans ce se practică în zilele noastre, precum breakdance, popping sau locking au început să apară în jurul anilor 1970; hip hop new style şi house dance au apărut în jurul anilor 1980 în New York şi Los Angeles. Deşi la început fiecare stil a apărut şi s-a dezvoltat separat unul de celălalt, astăzi, toate sunt asociate mişcării hip hop deoarece au în comun mai multe elemente de street dance.

În cadrul cursurilor ţinute de membrii trupei Titanii Funky Fresh veţi avea ocazia de a păşi într-o nouă lume, plină de oportunităţi, evoluţia fiecăruia fiind atent observată şi răsplătită prin avansarea în etapele următoare. Împreună putem reuşi!

De ce să practicăm street dance-ul?

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.