Ghidul Serviciilor
Viva Sport Club Bucuresti
inapoi la firma 1535 vizite
Poza Piscina
Foto

Piscina Interioara Piscina interioara pentru înot masoara 25m lungime si 11m latime, cu 5 culoare de înot si o adâncime ce variaza de la 1,3m pâna la 1,8m. Piscina interioara este dotata cu sisteme de încalzire a apei, mentinându-se constant o temperatura de 29-30 grade Celsius. Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea…

Piscina Interioara

Piscina interioara pentru înot masoara 25m lungime si 11m latime, cu 5 culoare de înot si o adâncime ce variaza de la 1,3m pâna la 1,8m. Piscina interioara este dotata cu sisteme de încalzire a apei, mentinându-se constant o temperatura de 29-30 grade Celsius.


Acum sapte ani bazinele noastre erau desinfectate prin cea mai moderna si ecologica metoda disponibila la acea data, „Electroliza salina”.
Odata cu Revolutia tehnologica, au evoluat si sitemele de tratare a apei din bazinele de inot.
Astazi tehnica s-a dezvoltat atat de mult, incat sistemele electronice de tratare au nevoie de cantitati infime de saruri (1gram la 100 litrii de apa) dezinfectand apa fara a produce componente iritante.
Asa cum v-am obisnuit deja, am investit in permanenta pentru a va putea pune la dispozitie cele mai noi descoperiri in domeniu.
Astfel, bazinele VIVA SPORT sunt dezinfectate cu cele mai moderne sisteme de tratare prin metoda hidrolizei. Aceste echipamente inovative, fabricate in Spania de startup-ul Sugar Valley doteaza in prezent cele mai exclusiviste piscine din lume.

Înotul este o activitate care îti aduce o multitudine de beneficii, fizice, mentale si sociale:

Dotarile din zona de Piscina:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.