Ghidul Serviciilor
Vizoo
inapoi la firma 490 vizite
Poza Despre noi
Foto
Foto
Foto

Descopera lumea lui VIZOO iar ANIVERSAREA copilului tau va fi UN SPECTACOL unic si deosebit!

VIZOO viseaza o lume vesela, pusa pe distractie si cu chef de dans si joc, asa ca el.

Afla-i PRIETENII, JUCARIILE, casuta iar ZIUA DE NASTERE al celui mic va fi o petrecere asa cum o doreste!

VIZOO si Echipa lui realizeaza aniversări pentru copiii între 2 şi 12 ani, cu multă daruire, cu tematici şi concepte unice, cu dorinţa de a aduce un plus de bucurie şi de a educa prin joc - o necesitate naturală pentru copii.

Vrea sa puna la incercare istetimea si talentele nebanuite ale tuturor copiilor in jocuri nemaivazute si nemaincercate. Vrea sa-i invete sa cante, sa imite lucrurile frumoase, sa nu se supere din toate fleacurile si sa iubeasca toate animalutele. Înzestrat cu altruism şi dărnicie, spiritual, isteţ, comunicativ, plin de energie, VIZOO a ieşit în lume dornic să dăruiască iubire şi bucurie.

ECHIPA lui VIZOO realizeaza proiectele cu un entuziasm de neoprit, cu energie pozitivă, mereu cu alte şi alte idei - activităţi educative şi de divertisment în grădiniţe, aniversări, proiecte umanitare…VIZOO crede mult în copii, în dezvoltarea imaginaţiei, sociabilităţii şi spiritului de comunitate prin intermediului jocului, de aceea îşi propune cu fiecare petrecere a copilului tau, să încurajeze la maximum creativitatea şi expresia de sine a celor mici.

de la VIZOO

pentru toti copiii: “UN MARE SALUT si O IMBRATISARE CALDA! multi pupici, traiesc cu emotia urmatoarei intalniri…”

pentru părinţi: “Dragi părinţi, daţi şansa copiilor să se bucure alaturi de Echipa Vizoo, să-şi cultive imaginaţia şi încrederea în propriile forţe.”

Hop-tzop, hai la joc!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.