Ghidul Serviciilor
Vizoo
inapoi la firma 490 vizite
Poza Proiecte umanitare
Foto
Foto
Foto
Foto

VIZOO si echipa lui va sprijini mereu prin proiectele sale educative si de divertisment pentru a raspunde nevoilor sociale si pentru evolutia comunitatii.

Vizoo doreste sa sprijine copiii in dificultate, aflati in spitale, cu dizabilitati, fara parinti si fara adapost, din centre de recuperare, case de copii din mediul urban si rural.

Copiii sunt mereu o sursă de inspiraţie, ceea ce-l ajută mereu pe Vizoo să se menţină în formă, să “mustească” de idei frumoase; cu fiecare întâlnire, cu fiecare email primit de la copii, rămâne cu amintiri de neuitat. Orice copil îl îndrăgeşte, mai ales când are ocazia să petreacă, să se joace, să se distreze impreuna mai multe zile,cum se intampla la evenimentele organizate in campaniile si proiectele umanitare realizate. O amintire emoţionantă? După o zi de joc şi voie buna, zi cu soare, concursuri şi premii, un băieţel a alergat după Vizoo ca să-şi ia rămas bun - era plin de transpiraţie şi de emoţie! - l-a îmbrăţişat, l-a pupat, apoi i-a zis timid “am şi eu pentru tine ceva, Vizoo!” si i-a dăruit o floare!

Vizoo si echipa lui incearca sa raspunda in mod special nevoilor de comunicare, educatie si recuperare prin joc, distractie, muzica, dans, teatru, activitati de arta si cultura.

Educatia este cea care formeaza generatii si mentalitati, iar educatia cu ajutorul distractiei corespunzatoare acestor copii ii vor ajuta sa devina entuziasti si curiosi, creativi si increzatori in sine, independeti si comunicativi, isi vor putea ajuta propriul organism impotriva bolilor si vor deveni toleranti si sensibili la nevoile semenilor, animalelor si a mediului inconjurator.

VIZOO NU TE VA DEZAMAGI!

FII UN CAMPION!

FII UN VIZOO!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.