Ghidul Serviciilor
Transport Marfa Si Mobila Bucuresti Romania Sau International
inapoi la firma 68 vizite
Poza Mutari firme, marfa, mobila
Foto

Daca compania dumneavoastra se muta intr-un alt sediu situat intr-o alta locatie, localitate sau tara, noi va ajutam!

Va prezentam mai jos ce intelegem prin "relocare" sau "mutare companie":

  prezenta la sediul companiei pentru ambalarea produselor de transportat transportul mobilei pana la mijlocul de transport incarcarea mobilierului in mijlocul de transport transportul propriu-zis pana la noul sediu al companiei sau locatiei respective descarcarea materialelor transportate transportul acestora pana in noua incinta (urcat scari, manevrare etc) despachetare si aranjare in noul amplasament.

Activitatile de mai sus se desfasoara rapid, sigur si curat! Pe durata transportului vehiculul se poate sigila pentru a evita pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor transportate. In acest fel va oferim cele mai bune servicii de relocari firme si mutari mobila la cele mai mici preturi.

Autovehiculele pot stationa cat este nevoie. Nu se percepe nici un cost pe perioada de stationare. Se emite factura si chitanta fiscala pentru toate serviciile prestate.

Echipa trimisa va asigura un serviciu complet, in conformitate cu cerintele dumneavoastra. Montat mobilier, demontat, infoliat si manipulat in functie de cerintele dumneavoastra. Suntem o firma de transport cu experienta in mutari sedii firme, mutari locuinte, mutari marfa, mutari mobila in Bucuresti (sector 1, 2, 3, 4, 5, 6), Romania sau Europa la cele mai mici preturi.

Pentru detalii suplimentare, costuri si disponibilitate va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail. Va rugam sa ne precizati corect, volumul mobilierului, etajul respectiv, nr de km reali si locatia respectiva unde va ajunge marfa sau mobila dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.