Ghidul Serviciilor
Transport Marfa Si Mobila Bucuresti Romania Sau International
inapoi la firma 68 vizite
Poza Transport Marfa Bucuresti, Romania
Foto

Daca sunteti in cautarea unor servicii de transport marfa in Bucuresti (sector 1, 2, 3, 4, 5, 6), intern sau international, la cele mai mici preturi, noi suntem solutia.Cu cei peste 7 ani de experienta in domeniul de transporturi, putem sustine ca suntem o firma de transport marfa care ofera clientilor sai calitate maxima la preturi accesibile.

Informatii generale despre transport marfa

* Realizam transporturi de marfa atat interne cat si international.* Prin marfa intelegem orice produs ce poate fi LEGAL transportat pe teritoriul Romaniei sau Uniunii Europene.* Volumul disponibil este de 18mc, iar lungimea maxima este de 4.25m.* Masa maxima admisa (incarcatura, marfa de transportat) este de 3 tone.* Transportul se realizeaza cu autoutilitare (dube) Mercedes Sprinter carosate total si dotate cu inchidere.* Soferii sunt profesionisti cu o vasta experienta atat interna cat si internationala.* Marfa este asigurata pe tot parcursul deplasarii in functie de valoarea acesteia.* Vehiculele folosite sunt omologate RAR pentru transport de marfuri.

Transport Marfa Bucuresti

Realizam transport de marfa pe distante scurte in Bucuresti si localitatile limitrofe. Pentru a comanda un transport urban este necesar sa ne contactati telefonic pentru stabilirea detaliilor .Este necesar sa ne comunicati km reali, adresa respectiva si dimensiunea mobilierului sau a marfurilor respective.Ne deplasam la locatia dumneavoastra in cel mai scurt timp.

Transport Marfa Intern

Noi suntem solutia daca doriti sa realizati un transport de marfa in Romania! Indiferent de marfa transportata asiguram un transport rapid si economic. Autovehiculele noastre sunt garate in Bucuresti. Putem face si grupaje de marfa sau transport in sistem de coletarie.

Transport Marfa in Europa

Asiguram transport de marfa in Germania, Franta, Italia, Ungaria, Spania, Anglia, Elvetia, Suedia, Austria etc

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.