Ghidul Serviciilor
Vreautermopaneieftine.ro - Tamplarie Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 721 vizite
Poza Ferestre Gealan
Foto

Ferestrele GEALAN mentin caldura în interiorul caminului iar zgomotul în exterior. Acestea asigura un sentiment de securitate si ofera apartamentului dumneavoastra o atmosfera unica.

FERESTRE GEALAN DIN SISTEMUL S 3000Ferestrele din sistemul de profile GEALAN S3000 imbina cea mai moderna tehnica a ferestrelor cu un confort ridicat si prezinta toate caracteristicile de calitate pentru o durata indelungata de viata. Prin proportiile lor elegante exprima spiritul unei generatii tinere si dinamice.Functionarea fara probleme a ferestrelor moderne depinde in principal de stabilitatea lor. Acest lucru este asigurat in sistemul S3000 de geometria profilelor, de adancimea de constructie de 62 mm si rigidizarea groasa din tocuri si cercevele. Actiunea concertata a acestor factori garanteaza functionalitate ridicata chiar si peste ani. S3000 inseamna estetic si echilibru, indiferent ca este vorba de varianta clasica sau de cea orientata spre design, cu muchii rotunjite.In designul fatadelor si incaperilor o importanta deosebita revine diferitelor culori si decoruri. In acest scop GEALAN a asigurat, prin noua tehnologie de caserare toate premisele. Multumita acestei tehnologii poate fi realizata aproape orice combinatie de acrylcolor, folii decor lemn sau folii uni, indiferent daca profilele au muchii numeroase sau rotunjiri complexe.FERESTRE GEALAN DIN SISTEMUL S 8000Considerati importanta termoizolatia si totodata doriti sa imprimati personalitate casei dumnea-voastra prin ferestre decor lemn sau cu suprafete speciale precum acrylcolor sau placare cu aluminiu?Va recomandam sistemul nostru de 6 camere si 74 mm adancime de constructie.

  FERESTRE GEALAN DIN SISTEMUL S 9000Preturile energiei cresc devenind un factor urias de costuri. Pe deasupra, reglementarile legislative de mediu determina cerinte ridicate in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor. Prin ferestrele GEALAN din sistemul S 9000 se pot obtine valori de casa pasiva, fara precedent.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.