Ghidul Serviciilor
Vreautermopaneieftine.ro - Tamplarie Pvc, Bucuresti
inapoi la firma 721 vizite
Poza Rulouri exterioare
Foto

Rulouri exterioare – o protectie superioara impotriva caldurii, frigului, zgomotului si protectie impotriva efractiei

Astazi, rulourile exterioare sunt modul cel mai practic de a securiza cladirile rezidentiale si comerciale. In plus, rulourile pot fi instalate pe orice fereastra sau usa existenta. Tot mai multi proprietari de case au descoperit beneficiile aduse de aceste rulouri. Rulourile exterioare sunt excelente in a oferi caminului dumneavoastra un efect complet de intuneric, o crestere semnificativa a izolarii termice si fonice, o protectie impotriva efractiei si sansa de a va bucura de intimitate, fara sa fi-ti deranjati de privirile indiscrete ale vecinilor. Pe scurt, rulourile exterioare prezinta toate avantajele unei jaluzele, dar asigura, de asemenea, o rezistenta mai mare impotriva tuturor tipurilor de conditii meteriologice si ofera o protectie mai eficienta impotriva hotilor si intrusilor nedoriti, daca nu sunteti acasa. Fabricate din aluminiu sau PVC, rulourile exterioare pot fi ridicate sau coborâte, fie manual, fie in mod electronic.

Rulourile exterioare sunt solutia moderna, eficienta si accesibila tuturor buzunarelor, pentru a oferi caminului dumeavoastra stilul de viata, confortul pe care-l doriti impreuna cu securitatea si intimitatea de care aveti nevoie.

CARACTERISTICI

Caracteristici

 

Rulou PVC Simplu

Rulou PVC Lux

Rulou PVC Lux cu plasa

Rulouri Aluminiu

Rulourile exterioare aplicate din aluminiu, au caseta din aluminiu si lamelele din aluminiu , culorile standard disponibile, atat pentru caseta, cat si pentru lamelele din aluminiu fiind alb si maron . Acest tip de rulou prezinta avantajul de a ocupa foarte putin spatiu din vizibilitatea ferestrei sau deloc, in cazul in care se monteaza pe zid, deasupra golului de fereastra.

Caracteristici

 

Corelat cu dimensiunea maxima a lamelei si dimensiunea casetei, rulourile exterioare aplicate pot fi actionate fie manual cu: snur, panglica, arc sau manivela cat si electric (cu motor): cu intrerupator sau telecomanda.

 Actionare manuala cu snur sau banda

 

Actionare cu manivela

 

Actionare electrica cu motor

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.