Ghidul Serviciilor
Biig S Iris
inapoi la firma 219 vizite
Poza Echipa WAVE SOUND
Foto

Echipa tanara, dar cu multa experienta, impletind pasiunea cu profesionalismul si dorind sa atinga, astfel, perfectiunea,noi, WaveSound , putem proiecta, dezvolta si practic produce orice tip de eveniment, exact asa cum vi-l doriti, adaugand proiectului dvs. imaginatia noastra.

 

Concerte live - indoors sau outdoors, Zile ale Oraşului sau cu diverse alte ocazii, Show-uri de scenă, Evenimente pentru corporaţii şi firme private, Party-uri publice sau private,Nunti, Baluri, Banchete, Botezuri, Majorate, Mese festive, Prezentari de moda, in domeniul Fashion Design sau in cel Auto Lansări de albume, Expozitii, Vernisaje, Conferinţe, Showroom-uri, Spectacole matinale pentru copii si tineret, Spectacole cultural-artistice, de diferite nationalitati, sustinute de artisti consacrati alaturi de tinere talente autohtone si nu numai.

 

WaveSound se implica in fiecare etapa si aspect al evenimentului ales, inclusiv cele de proiectare, rezervare, productie, logistica, marketing si altele.

 

Cu o experienta a sute de evenimente anual, alaturi de mari profesionisti in domeniu, cu contacte in toata industria muzicala Romaneasca si colaborari de exceptie cu artisti de renume si agentii de impresariat, WaveSound este marca ce va Garanteaza personalizarea si succesul evenimentului dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.