Ghidul Serviciilor
Transparent Design - Produse Destinate Amenajarilor Din Sticla, Bucuresti
inapoi la firma 436 vizite
Poza Compartimentari sticla dubla
Foto

Fabrica noastra de sticla, Transparent Design va ofera un sistem propriu de compartimentare cu sticla dubla FULL GLASS 80. Sistemul de compartimentari sticla a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor arhitecturale contemporane de a crea medii de lucru moderne, asigurand atat transparenta, cat si integritate spatiilor delimitate.

Structura compartimentarilor cu sticla

Cu o adancime de doar 80 mm, si fara profile intermediare pe verticala, sistemul de compartimentari sticla ofera o vizibilitate maxima, si asigura in acelasi timp, datorita utilizarii a doua foi de sticla groasa, un confort fonic sporit.

Profilele sunt din aluminiu si pot avea diverse finisaje: aluminiu eloxat sau vopsite in camp electrostatic (RAL la alegere). Se pot folosi usi din sticla fara rama pivotante sau usi din sticla cu toc din aluminiu pentru obtinerea unui grad de izolare fonica mai mare.

Dimensiuni

Datorita structurii robuste din aluminiu, panourile din sticla pot fi dimensionate in functie de deschiderea peretilor din sticla si accesul in spatiul amenajat.

Tipul sticlei

In functie de nivelul de izolare fonic dorit si buget, se pot folosi doua foi din sticla groasa 8-10-12 mm, sticla duplex 44.1/55.1/66.1 sau sticla laminata speciala SILANCE /STRATOPHONE cu proprietati acustice ridicate.

In functie de design-ul dorit, va oferim o gama variata de sticla:

Vezi si oferta noastra de pereti din sticla.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.