Ghidul Serviciilor
Web Ad Media International
inapoi la firma 230 vizite
Poza Web Ad Media
Foto

Experienta

 Web Ad Media activeaza ca integrator de servicii web din anul 2004, in principal pe piata corporate si media din Romania. Pe piata externa am executat proiecte pentru clienti din Australia, Statele Unite si Finlanda.

 

Contacte

Director: Cristina Dudau E-mail: cristina.dudau [at] webadmedia.ro  

 

Cos

Web Ad Media este in prezent unic furnizor de servicii de securitate de retea pentru Jurnalul National si Saptamana Financiara. Specialistii nostri administreaza un datacenter de 15 de servere (Linux si Windows 2008 Server) si o retea de peste 250 de statii de lucru. Furnizam suport tehnic / helpdesk, user training, file storage si backup, e-mail, corporate firewall & filtering, protectie antivirus, servicii WAN (mobile office, FTP acces, webmail).  

 

Incredere

Web Ad Media este furnizor de solutii outsourcing in programare si administrare servere pentru firme si corporatii precum Editura Intact/Jurnalul Nationa, Grafitti BBDO/MyWeb Interactive, Media Consulta Intl, Macri Press Group. Oferim servicii de design, programare, integrare platforme software & hardware.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.