Ghidul Serviciilor
Servicii Webdesign
inapoi la firma 137 vizite
Poza Despre mine
Foto

Aveti oportunitatea de a va face cunoscute produsele si serviciile online prin intermediul paginilor web.      

 

Daca v-ati hotarat sa va promovati afacerea pe internet si va doriti crearea unui site cu un design atragator, realizarea unei pagini web care sa atraga vizitatorii, ati gasit solutia pentru realizarea unui website de calitate.      

 

Numele meu este Mihai Anghelina, locuiesc in Craiova si sunt pasionat de SEO si design web.      

Prestez servicii webdesign, creare site, redesign site-uri si servicii SEO(optimizare pentru motoarele de cautare) la preturi adaptate conditiilor actuale. Se poate crea un site de calitate chiar daca pretul pentru realizarea site-ului este scazut.       

 

Serviciile design web principale, precum: creare site, creare pagina web, creare site web de prezentare, creare site html, creare site web profesional sau creare magazin online, sunt completate de optimizare SEO, administare site creare logo, promovare site, adaugarea de pagini noi unui site web, modificarea unui site web, sau re-crearea site-ului (in cazul in care site-ul dumneavoastra va nemultumeste).      

 

Folosesc majoritatea tehnicilor din domeniul webdesign-ului. Nu am pretentia ca sunt cel mai bun in realizarea site-urilor si in design web, dar cu siguranta veti fi multumit de designul si functionalitatea siteului.      

Sunt exigent in privinta calitatii site-urilor realizate. Doresc ca site-urile construite de mine sa arate ireprosabil si sa functioneze perfect.      

 

Nu voi prezenta niciodata clientilor site-uri de care nu sunt multumit. Doresc ca fiecare dintre site-urile dezvoltate de mine sa constituie un instrument util pentru clientii mei si pentru clientii clientilor mei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.