Ghidul Serviciilor
Wedding Music
inapoi la firma 656 vizite
Poza Oferte evenimente
Foto
Foto

Ofertele noastre sunt diferite în funcţie de opţiunileDumneavoastră privind durata interpretării, nuărul şi distribuţia formaţiilor muzicale.Vă putem recomanda câteva oferte pentru sezonul 2012-2013:

Ambient muzical live la primirea invitaţilor în restaurantAmbient muzical live pe durata aperitivuluiMomente muzicale esenţiale ale petrecerii acompaniate de formaţie live

- Marșul nupțial la intrarea mirilor în restaurant- La Mulți Ani! la spargerea paharelor de șampanie- Valsul mirilor la alegerea dumneavoastră- Marș tradițional la aduceera ceremonioasă a fripturii- Marș tradițional la aducerea ceremonioasă a tortului

Spectacole artistice

- Show Instrumental pe ritm de dans incluzând stilurile latino, blues, disco, etc.

Consultaţă artistică

Dacă v-aţi gândit să îmbogăţiţi şi să personalizaţievenimentul Dumneavoastră cu muzică live de calitate, merită să vă consultaţi cu noi. Fiind specializaţi în domeniu,vă putem propune cele mai bune variante de spectacole artisticepotrivite evenimentului şi pe măsura cerinţelor Dumneavoastră.Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactaţi.

Vă stăm la dispoziție cu următoarele formații artistice:Trio

Două viori și pian

Cvartet de coarde

Două viori, violă, violoncel

Cvartet inclus pian

Două viori, violă, pian

Două viori, violoncel, pian

Cvintet inclus pian

Două viori, violă, violoncel și pian

Miniorchestră

Două viori, violă, violoncel, contrabas și pian

Harpă soloPian solo; Alte formații artistice la cererea dumneavoastră

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.