Ghidul Serviciilor
Well Dental-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 843 vizite
Poza Estetica Dentara
Foto

Din dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai aproape de ideal s-a nascut Estetica dentara. Ea se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune si, nu in ultimul rand, mult mai albi. Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar noi, va putem ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar, asa cum vi l-ati dorit întotdeauna.

Cum am putea vorbi de un zambet fara cusur daca ar exista cel mai marunt inceput de carie dentara? Bineinteles ca ele trebuie tratate chiar de la debut iar la Well Dental folosim materiale compozite fotopolimerizabile de o foarte buna calitate si in toate nuantele coloristice precum si metode de rezolvare impecabila a proceselor carioase.

Atunci cand dintii sunt ireversibili compromisi, cand distructia este foarte mare, cand culoarea este cu totul inacceptabila sau forma lasa mult de dorit, ei pot fi imbracati in coroane total fizionomice din portelan cu sau fara suport metalic.

Incongruentele sau spatierile dentare exagerate pot fi rezolvate elegant si cu totul neinvaziv, pana la varste relativ inaintate, apeland la ortodontie si aparatele ortodontice fixe. Pacientii au o oarecare reticenta fata de acestea datorita aspectului lor oarecum inestetic, insa, ceea ce trebuie stiut este ca acum acestea pot fi realizate cu atasamente ceramice de culoarea dintelui, care le fac mult mai putin vizibile.

In ajutorul Cosmeticii dentare vine o gama larga de proceduri chirurgicale. Pentru pacientii edentati oferim solutii protetice fixe, pe implanturi dentare de ultima generatie.

Atunci cand aspectul gingiei Dumneavoastra este nesatisfacator, cand gingiile sunt rosii si inflamate sau inserate la un nivel nefiresc, apelam la tehnici parodontale care, prin proceduri specifice, medicamentoase si chirurgicale, sunt solutii pentru cele mai multe dintre probleme.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.