Ghidul Serviciilor
Well Dental-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 843 vizite
Poza Laser dentar
Foto

Aplicatiile laserului in medicina dentara sunt multiple, datorita avantajelor majore pe care aceasta metoda de tratament le ofera:

Totodata integrarea acestei tehnologii in tratamentele clasice ale diferitelor probleme de sanatate dentara asigura rate inalte de success ale tratamentului si un nivel sporit de confort pentru pacient.

Utilizarea laserului inClinica stomatologica Well Dental

In cadrul clinicii noastre, SiroLaser Blue este folosit in diverse proceduri, printre care se regasesc: tratamentul bolii parodontale si tratamentele endodontice.

Tratamentul bolii parodontale

Tratamentul clasic nechirurgical, initial, al bolii parodontale include o metoda complexa de curatare denumită SRP (scaling and root planning) pentru a elimina acumularile bacteriene care produc si intretin boala parodontala si pentru a gestiona procesul inflamator.

Utilizarea terapiei laser in tratamentul bolii parodontale s-a dovedit a fi eficienta si efectiva atat in decontaminarea bacteriana, cat si in debridarea tesutului infectat ce captusesşte punga parodontala.

Sterilizarea suprafetei pe care se aplica, eliminarea acumularilor bacteriene care produc si intretin boala parodontala au determinat introducerea laserului dentar in tratamentul bolii parodontale in cadrul clinicii noastre.

Tratamentele endodontice

Tratamentele endodontice pot atinge rate foarte inalte de succes.

Controlul infectiei este esential pentru succesul unui tratament endodontic.

Efectul antibacterian al laserului in asociere cu actiunea sa de biostimulare si procesul accelerat de vindecare a tesutului afectat au determinat introducerea laserului dentar in tratamentul endodontic efectuat in cadrul clinicii noastre.

Utilizarea tratamentului cu laser dentar se poate face doar la recomandarea si in urma controlului la un medic specialist.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.