Ghidul Serviciilor
Well Dental-Clinica Stomatologica-Bucuresti
inapoi la firma 843 vizite
Poza Protetica 3D
Foto

Coroane si fatete dentare intr-o ora cu Cerec 3D CAD/CAM

Uita de tratamentele stomatologice cu multe sedinte!

Pentru ca stim cat de pretios este timpul tau, in clinica Well Dental folosim cel mai nou sistem de restaurare dentara, CEREC, care ne permite sa-ti oferim un tratament rapid, precis si estetic. Acum poti avea coroane si fatete dentare intr-o singura ora chiar in clinica noastra.

Datorita materialului ceramic de cea mai inalta calitate si a transparentei sale, aceste coroane si fatete dentare sunt aproape imposibil de deosebit de dintele natural. Mai mult, au avantajul de a elimina eventualele reactii alergice datorita materialului biocompatibil, foarte asemanator smaltului.

De departe, cel mai mare avantaj al acestor coroane il reprezinta timpul redus necesar tratamentului, eliminandu-se amprentarea traditionala si slefuirea manuala a coroanei pentru ca, folosind Cerec, totul este computerizat.

Ce este CEREC, tehnologie inovatoare de coroane si fatete dentare?

Chairside = In cabinet – tehnologia este utilizata in timp ce pacientul se afla pe scaunul stomatologic.Economical = Economic – avantajoasa atat pentru medic, cat si pentru pacient. Restoration = Restaurare – refacerea naturală a dintelui (frumos, funcţional si rezistent). Esthetic = Estetica – restaurarile sunt fara metal si la culoarea dintelui. Ceramics = Ceramica (portelan) dentara de inalta rezistenta, foarte aproape cu structura naturala a dintelui.

10 Motive pentru a alege Protetica 3D la Well Dental

1. Confort total (amprentare fara material siliconic)2. Estetica superioara3. Potrivire perfecta4. Tratament imediat (nu se mai utilizează lucrari provizorii)5. Realizare din ceramica de inalta calitate6. Naturalete7. Tratament durabil8. Siguranta certificata a actului medical la standarde UE9. Acelasi pret ca si in cazul tratamentelor clasice (realizate in laborator)10. Rapiditate: o singura vizita in cabinetul stomatologic

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.