Ghidul Serviciilor
Winland, Bucuresti - Proiectare, Amenajare Si Intretinere Gradini
inapoi la firma 1073 vizite
Poza Intretinere spatii verzi
Foto

Intretinerea calificata a spatiilor amenajate

Bineinteles ca, o suprafata amenajata arata extraordinar de bine. Dar rar ne punem intrebarea: „Oare aceasta gradina va arata la fel ca in prima zi si peste o luna – doua?”. „Dar peste un an?”

Si aici intervenim noi cu un raspuns, cred pe placul multor persoane:”Bineinteles ca da, chiar mai frumoasa, dar in conditiile in care gradina este intretinuta de catre o echipa de profesionisti”.

Cineva poate sa zica, ca nu este atât de important sa angajezi o firma pentru lucrarile de intretinere a suprafetelor amenajate, din motive financiare si ca se poate descurca cu un simplu angajat, fara specialitate. Noi vom contrazice aceste zvonuri prin faptul ca o persoana necalificata nu va fi in stare sa realizeze intretinerea adecvata amenajarii din simplu motiv, ca nu cunoaste toate detaliile legate de o anumita planta, asa cum cunoaste un specialist.

De aceea recomandam tuturor celor care tin la curtea lor si la aspectul ei estetic sa nu puna inainte elementul financiar de moment, ci sa gândeasca in perspectiva. Deoarece o intretinere necalificata poate duce la distrugerea intregului ansamblu, iar acest lucru duce la pierderea investitiei initiale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.