Ghidul Serviciilor
Wintech - Echipamente Industriale, Feronerie, Accesorii Pvc Si Aluminiu, Bucuresti
inapoi la firma 2169 vizite
Poza Wintech - detalii firma
Foto

Wintech a fost fondata in anul 1999, obiectul principal de activitate este comercializarea produselor de feronerie si a utilajelor pentru confectionarea tamplariei PVC, asigurand intretinerea in exploatare si repararea utilajelor comercializate.

Cum am inceput

Firma a luat fiinta ca o necesitate fireasca a pietei, asigurand produse competitive si de calitate la standarde internationale, prin reprezentarea unor producatori recunoscuti la nivel european, in domeniul fabricarii utilajelor si a accesoriilor pentru tamplaria PVC, si de a oferi servicii complete de garantie si service a produselor comercializate.

Obiectivul nostru

SC WINTEC SRL nu-si propune sa atinga numai obiectivul sau de activitate privind comercializarea produselor din gama actuala sau obiectivele din segmentul de interes al firmelor asociate, ci , prin performanta proceselor de realizare a serviciilor , sa atraga cat mai multi clienti in conditiile unei concurente reale pe piata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.