Ghidul Serviciilor
Wise Trumpets
inapoi la firma 669 vizite
Poza Organizare baluri boboci
Foto

Balurile de “boboci” sunt o ocazie buna pentru a cunoaste noi colegi. Agentia Wise Trumpets face din aceste reuniuni niste adevarate momente de referinta.

Un pachet complet. Wise Trumpets si-a personalizat serviciile oferite in organizarea balurilor pentru boboci, oferind: lumini, masina de fum, proiectii laser, DJ, MC, fotografi si cameramani, concursuri de karaoke, masina de baloane de sapun si servicii de catering.

Mai mult decat un titlu. Nu e doar un premiu, ci momentul cel mai asteptat al evenimentului. Concursul de miss si mister presupune o pregatire indelungata si minutioasa si implica alegerea locatiei potrivite, a unei teme inedite si a binecunoscutelor probe puse in scena intr-o maniera originala. Gasirea sponsorilor potriviti, precum si a artistilor care sa completeze spectacolul oferit de boboci sunt alte aspecte atent planificate de echipa noastra.

Toate acestea creeaza premisele pentru un bal reusit, insa muzica potrivita, atmosfera inedita, distractia si experienta castigata de-a lungul celor 10 ani si a celor peste 100 de baluri de boboci organizate sunt cele care fac diferenta intre o petrecere oarecare si o petrecere marca Wise Trumpets.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.