Ghidul Serviciilor
Wise Trumpets
inapoi la firma 669 vizite
Poza Servicii catering
Foto

Iti putem pune la dispozitie servicii de catering adaptate in functie de fiecare situatie in parte, inclusiv pentru cazul in care locatia pe care ti-ai ales-o nu include in pachet si meniul. Fie ca esti in cautare de ospatari, chelneri, barmani sau bucatari, WiseTrumpets iti pune la dispozitie o lista intreaga de personal calificat de servire la un pret mai mult decat competitiv.

Tortul festiv poate fi una dintre cele mai elaborate si importante elemente pe care le vei achizitiona. Mai ales ca face parte din ansamblul general al evenimentului ca element in sine, ceea ce inseamna ca stilul in care acesta este personalizat trebuie corelat si integrat armonios cu restul elementelor vizuale si simbolice. Fie ca te-ai gandit la un tort traditional, sau dimpotriva, un tort mai mult decat iesit din comun, tot ce trebuie sa faci este sa ne intrebi. Noi suntem pregatiti cu galerii nesfarsite de poze, in cazul in care nu te-ai hotarat la un model anume, sau cu lista de recomandari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.