Ghidul Serviciilor
World Class Planet - Centru De Fitness, Club Inot Bucuresti
inapoi la firma 69 vizite
Poza World Class At The Grand
Foto

Aflat în incinta hotelului JW Marriott Bucuresti la etajul -1, World Class At The Grand este primul club de health & fitness deschis în retea. Amplasarea clubului în incinta hotelului de 5 stele impune standarde pe masura în ceea ce priveste serviciile si personalul atent ales. Cu o suprafata de 2.300 de metri patrati, clubul ofera servicii si facilitati premium tuturor celor care doresc sa-si defasoare antrenamentele într-un cadru retras, modern, elegant, dar si celor care au nevoie de momente de relaxare la piscina, sauna, jacuzzi sau SPA.

World Class at the Grand ofera servicii SPA profesionale folosind echipamente si produse de înalta calitate, pentru a te relaxa, revigora si pentru a lua o pauza de la stresul cotidian. Echipa noastra de profesionisti îti ofera servicii exceptionale de masaj, tratamente faciale, tratamente corporale, epilare cu ceara si LPG. Descopera pachetul complet oferit de SPA by World Class.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.