Ghidul Serviciilor
Xfactorapp
inapoi la firma 356 vizite
Poza Programare WEB
Foto

Servicii complexe de Programare WEB pentru orice tip de proiect

Caracteristici CRM (Integrare CRM)

Sisteme complexe de administrare a clientilor. Gestioneaza date, documente si informatii aferente clientilor in mod organizat prin intermediul unei singure platforme.

Management al vanzarilor

Modul dedicat gestionarii procesului de vanzare pentru eficientizarea si monitorizarea activitatilor departamentului sales. Lead-uri, date de contact, istoric discutii, rate de conversie, etc.

Monitorizare activitate angajati

Sistem centralizat de monitorizare a activitatii angajatilor. Posibilitate de introducere si urmarire task-uri, date pontaj, masurare eficienta la nivel de angajat sau departament.

Facturare

Componenta de facturare este fundamentala in cadrul oricarei companii. De aceea, un modul de stocare si administrare a facturilor si chitantelor devine indispensabil indiferent de tipul afacerii.

Scanare si preluare date

Produse, Preturi, Imagini - orice informatie publica din mediul online poate fi scanata si preluata in vederea unei analize de piata relevante. Tool-uri performante de web scraping (scanare si preluare date).

Monitorizare preturi concurenta

Plasarea pe o pozitie avantajoasa fata de concurenta depinde in mare masura de raportarea la preturile competitiei. Utilizeaza aplicatia PriceScan specializata in scanarea magazinelor online.

Avantaje Personalizare functionalitati

Un soft "open source" corespunde partial nevoilor tale, fara a avea posibilitatea de a-l modifica. In schimb, o aplicatie personalizata este adaptata ideal afacerii tale.

Utilizare si administrare facila

Iti punem la dispozitie platforme cu panouri de administrare intuitive pentru o gestionare facila a informatillor specifice activitatii tale.

Posibilitati nelimitate de dezvoltare

Aplicatiile personalizate pe care le dezvoltam permit adaugarea de functionalitati suplimentare pentru a se adapta in permanenta evolutiei afacerii tale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.