Ghidul Serviciilor
Xlabel
inapoi la firma 836 vizite
Poza Despre noi
Foto

XLabel  este o companie avand integral capital privat si ca principal obiect de activitate productia de etichete autocolante in rola din hartie, poliester, polietilena etc.. oferind in acelasi timp serviciile aferente a tot ceea ce inseamna etichetarea produselor,mijloacelor fixe si de inventar etc..

Noul centru de productie  ,ocupand aproximativ 800mp, este localizat in zona industriala  Pallady din Bucuresti .Chiar daca este o companie tanara ,fondata in aprilie 2011, echipa este formata din specialisti cu peste 10 ani experienta in industrie ce abordeaza toate provocarile cu energie entuziasm si idei noi.

Calitatea produselor si serviciilor noastre este asigurata de utilizarea celor mai bune materiale si a celor mai noi tehnologii de prelucrare si tiparire.

Avand o retea vasta de clienti produsele noastre pot fi gasite in mai toate zonele tarii, multe din firmele  cu traditie folosindu-le si recomandandu-le atat pentru calitatile lor tehnice,  cat si pentru pretul scazut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.