Ghidul Serviciilor
Yin Yang - Clinica Acupunctura Si Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 145 vizite
Poza Fitoterapie
Foto

Plantele ne învata care este rolul si sensul holistic al vietii pentru ca ele sunt necesare nasterii si dezvoltarii fiintelor de pe pamânt prin producerea de oxigen si hrana.
Plantele ne ajuta sa cunoastem arta vindecarii si ne sprijina în momentele dificile pentru ca împreuna cu ele sa ne bucuram de viata si sa evoluam.
Fiecare planta reprezinta o constiinta, un spirit si o sursa de informatie care ne ajuta la restabilirea echilibrului fizic si emotional.
Este important ca fiecare pacient sa beneficieze de un tratament individualizat cu plantele care rezoneaza cel mai bine, personalizarea tratamentului facându-se în functie de profilul energetic si psihic al persoanei respective.
Tratamentul cu plante cuprinde asocieri de plante din farmacopeea autohtona, cea indiana si dupa caz cea chineza, îmbinate în scheme cu durata medie de 1-2 luni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.