Ghidul Serviciilor
Yin Yang - Clinica Acupunctura Si Medicina Integrativa Bucuresti
inapoi la firma 145 vizite
Poza Homeopatie
Foto

Homeopatia este o stiinta fundamentala care lucreaza în armonie cu natura si cu legile care se aplica naturii.
Homeopatia se adreseaza întregului organism si  foloseste aceleasi cai receptoriale de activare celulara. Remediile activeaza sau inactiveaza sistemele de control energetic celular care se adreseaza întregului corp, printr-un mecanism de rezonanta între câmpul remediului si câmpul celulei bolnave, iar în urma acestor rezonante se reface matricea energetica celulara normala.
Vindecarea în homeopatie are loc astfel:

– de la centru la periferia organismului;
– evolueaza din partea superioara spre cea inferioara a corpului;
– merge de la organele vitale importante catre cele mai putin importante;
– simptomele dispar în ordinea inversa aparitiei lor, cele care au aparut primele, vor disparea ultimele.

Homeopatia se adreseaza oricarei vârste si are caracter preventiv, curativ si paleativ. Întrucât revigoreaza caile de aparare ale organismului si dizolva blocajele, homeopatia poate fi utila în orice suferinta. Diagnosticul homeopatic se realizeaza pe baza unui interviu care presupune relatarea unor date si semne mai putin obisnuite care tin de minte, suflet, trup, relatii, stil de viata. Alegerea si prescrierea remediului este individuala. Pacientul trebuie sa participe la vindecare prin respectarea prescriptiei medicale, prin rabdare, încredere si, de cele mai multe ori, prin schimbarea partiala sau totala a stilului de viata, întrucât orice boala ne atrage atentia ca nu traim cum se cuvine. Eficacitatea homeopatiei este verificata în practica, în studii si cercetari biologice, în experimente stiintifice în întreaga lume.
 
Consultatie homeopatie initiala –

Control homeopatie –

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.