Ghidul Serviciilor
Zetam Plm - Mobila Lemn Masiv,mobila La Comanda, Odorheiu Secuiesc / Harghita
inapoi la firma 412 vizite
Poza Comode
Foto

Comoda 2 usi in stil rustic cu feronerie aferent stilului. Este alctuita din teri segmente de depozitare; in partea dreapta si stanga cate un  spatiu de depozitare cu usa cu gratii, avand o polita in interior si un sertar, iar pe centru are componenta patru sertare cu element de sticla scop decorativ. Corpul de mobilier are un variant cu usi traditionali. Dimensiunile si alcatuirea comodului tip Solodis.

 

Va prezentam comode cu stil si rafinament, rezistente, cu functie univerzala sau multifunctionala, solutii excelente ca spatiu de depozitare si ideal pentru amplasarea diferitelor obiecte personale sau de ale casei. Majoritatea comodelor realizate in fabrica noastra sunt executate din lemn masiv de brad. Fac exceptie comodele care sunt elemente componente ale unei garnituri: acestea sunt combinatii de lemn masiv de paltin, MDF si lemn masiv de brad. Piesele realizate din lemn masiv pot fi personalizate prin finisaj: baituite sau vopsite in culoarea dorita de client. Puteti alege intre comode cu sertare de diferite dimensiuni si cu diferite structuri (3-5 sertare cu/si polite sau cu/si spatii de depozitare), pe care le puteti folosi oriunde in casa: in bucatarie, living, dormitor sau chiar intr-un hol ingust. Avem o gama variata de comode cu functii specifice: comoda pantofi, comoda de bucatarie pentru pastrarea painii, comoda secreter etc, si o gama impresionanta de comode cu functii universale.Comoda cu patru sertare din garnitura Hamburg este multifunctionala: la inceput fiind comoda de infasat bebe, care se transforma ulterior intr-o comoda obisnuita prin demontarea modulului pentru infasat bebelusi.Daca sunteti in cautarea unei comode Tv, la noi gasiti modele in diferite stiluri cu dimensiuni si structuri diferite.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.