Ghidul Serviciilor
Zetam Plm - Mobila Lemn Masiv,mobila La Comanda, Odorheiu Secuiesc / Harghita
inapoi la firma 412 vizite
Poza Mese
Foto
Foto

Masuta copii realizat din lemn masiv de brad. Este destinat copiilor cu varsta de la 2 ani in sus. Finisaj si culoare conform cerintelor clientului. Inaltime  6o cm. Recomandam masuta  impreuna cu Scaunelul pentru copii (Hamburg), dar ambele piese pot fi achizitionate si separat.

Va propunem o gama variata de mese, cu functionalitati si stiluri diferite. Punem la dispozitia clientilor piesa ideala destinata ca mobilier pentru sufragerie, bucatarie, birou sau restaurante, ori ca masuta de cafea sau masa de toaleta. Daca cautati masa de bucatarie pentru doua persoane pentru spatii mici, ori cautati coltar bucatarie sau o masa impunatoare de sufragerie, robusta, extensibila -de 10 persoane sau mai multe-, de diferite dimensiuni, pe toate le gasiti la noi. Majoritatea modelelor sunt executate din lemn masiv de brad, dar la cerinta clientului pot fi executate si din stejar, cires, fag, arin etc.Mesele pot fi personalizate prin finisaj: baituit sau vopsit in culoarea dorita de client. Exceptie face masa de toaleta din garnitura Milano.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.