Ghidul Serviciilor
Zetam Plm - Mobila Lemn Masiv,mobila La Comanda, Odorheiu Secuiesc / Harghita
inapoi la firma 412 vizite
Poza Paturi
Foto
Foto

Categorie: Garnitura Dormitor TundeCu linii drepte, elegante si finisajul perfect care pastreaza vizibila textura lemnului, patul Tunde ne capteaza atentia din prima privire. Este realizat din lemn masiv de artar, ofera confort si relaxare placuta. Este executat doar in dimensiunea 17o*2oo.Oferta de pat se refera doar la cadrul de pat fara saltea.Selectati din Catalogul de saltele tipul care vi se potriveste. Accesati catalogul aici.

 

Va oferim o gama variata de paturi cu design modern, rustic sau clasic, de la modele cu aspect discret si elegant, pana la vintage; toate modele sunt destinate celor care isi doresc un dormitor comfortabil. Paturile noastre sunt executate din lemn masiv si pot fi personalizate prin finisaj: majoritatea lor pot fi baituite conform cerintei clientului; toate modelele pot fi realizate la comanda in culorile dorite de client.In oferta noastra gasiti pat dublu, pat simplu, pat pentru copii – simplu sau etajat -si patut bebe. Totodata gasiti si canapea si fotoliu extensibil, alegerea reusita pentru spatii inguste. Fotoliul extensibil poate fi folosit si ca pat pentru copii. Salteaua poliuretanica este inclusa in pretul canapelei extensibile. Preturile celorlalte modele nu contin salteaua, aceasta se vinde separat. In caz de nevoie, oferim clientilor nostri o gama larga de saltele: atat saltele clasice, cat si saltele realizate din material de ultima generatie tip ortopedic (de exemplu memory foam, saltele cu arcuri, saltele cu diferite grade de fermitate etc.)- oferta noastra continand 50 de modele cu marci renumite.Va invitam sa alegeti salteaua potrivita pentru Dumneavoastra din catalogul nostru, click AICI, dar puteti experienta si in showroom-ul nostru din Odorhei, Cluj-Napoca, Targu Mures, unde ne straduim sa va prezentam cat mai detaliat aceste saltelele pentu a gasi modelul ce vi se potriveste.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.