Ghidul Serviciilor
Zetam Plm - Mobila Lemn Masiv,mobila La Comanda, Odorheiu Secuiesc / Harghita
inapoi la firma 414 vizite
Poza Scaune
Foto

Scaunul Solodis este un scaun robust in stil rustic.Este realizat din lemn masiv de brad.Spatarul este ornamentat cu element decorativ, iar liniile curbate adauga  rafinement la forma scaunului.

 

Multi cumparatori cred ca realizarea unui scaun este un proces simplu, crezand ca in general nu necesita multa materie si are o constructie simpla. Realizarea unui scaun elegant si rezistent, de inalta calitate, cu detalii exigente este intotdeauna o provocare. Va asiguram, ca scaunul executat in fabrica noastra este o piesa de mobilier in stil elegant/rustic/classic/contemporan, de inalta calitate, totodata fiind si rezistent.Propunem o gama variata de scaune atat pentru domeniul Ho-Re-Ca, cat si pentru locuinte: scaune pentru sufragerie sau pentru bucatarie. Majoritatea modelelor nu sunt tapitate, dar le executam tapitate daca cere clientul. Punem la dispozitia clientilor modele in diferite stiluri si structuri, astfel: model traditional, rustic, contemporan, cu sezut tapitat, cu spatarul tapitat, cu spatar 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.