Ghidul Serviciilor
Zeus Service Bucuresti - Case De Marcat Fiscale Cu Jurnal Electronic
inapoi la firma 1932 vizite
Poza Procedura fiscalizare case de marcat
Foto

Pentru fiscalizarea unei case de marcat sunt necesari urmatorii pasi:

Dupa achizitionarea unei case de marcat trebuie intocmit dosarul ce se depune ulterior la Directia Generala a Finantelor Publice (D.G.F.P.) de judet, respectiv a Municipiului Bucuresti, in a carei raza teritoriala se afla punctul de lucru (Atentie! Nu cea a sediului social!).

Pasul 1

Dosarul trebuie sa contina urmatoarele:

De la firma dvs:

De la noi:

NOTA: Va rugam sa retineti faptul ca la D.G.F.P. vi se pot solicita si alte documente pe care directia respectiva le considera necesare pentru completarea dosarului. Depunerea dosarului pentru D.G.F.P. Bucuresti si judetul Ilfov se face pe Str. Dimitrie Gerota Nr. 13, Parter, Camera 1, Sector 2.Certificatul de Atribuire a Numarului de Ordine se elibereaza in 4 zile lucratoare.

Pasul 2 :

Fiscalizarea, instruirea si programarea articolelor sunt servicii oferite GRATUIT la punctul de lucru unde se instaleaza casa de marcat sau la sediul nostru din Str. Orsova Nr.7, atat pentru Bucuresti, cat si pentru judetul Ilfov ( localitatile limitrofe ). Dupa obtinerea seriei fiscale, va rugam se ne contactati la nr .de telefon 0731.554.555 sau 021/430.53.15 pentru a stabili impreuna data si locul unde se va face fiscalizarea.

Pasul 3:

In maxim 24 de ore de la fiscalizare trebuie sa va prezentati la Administratia Financiara de care apartine punctul de lucru pentru vizarea declaratiilor de instalare intocmite la momentul fiscalizarii.

Dosarul va contine :

Daca sediul social al firmei nu se afla in aceeasi raza teritoriala cu cea a punctului de lucru , trebuie sa mergeti pentru a viza Registrul Special si la Administratia Financiara unde isi are sediul firma, cu urmatoarele acte:

Informatii utile:

Va recomandam ca inainte de achizitionarea unei case de marcat sa ne descrieti sumar tipul de activitate al firmei pentru a va putea face o recomandare cat mai precisa. FACILITATI oferite de ZEUS SERVICE SRL:

Regasiti mai jos diverse proceduri aplicabile schimbarilor survenite in functionarea caselor de marcat:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.