Ghidul Serviciilor
Zeus Service Bucuresti - Case De Marcat Fiscale
inapoi la firma 1886 vizite
Poza Case de marcat fiscale cu jurnal
Foto

Daisy Compact M este un modelul de casa de marcat fiscala  cu jurnal electronic si acumulator Li-Ion 2200mAh, stationara sau mobila,  tastatura cu butoane mari , vizibile, cu afisaje client si operator generoase , AVIZATA in conformitate cu noua legislatie intrata in vigoare cu avizul numarul 42 din 24.08.2018. Casa de marcat Daisy Compact M, este echipata cu toate dispozitivele necesare de conectare la distanta cu serverele ANAF ( atunci cand acestea vor fi functionale) nemaifiind necesara adaugarea de dispozitive externe sau interne pentru conformitate. Dispune de dispozitiv de salvare extern , de tipul SD CARD, pentru exportul fisierelor care trebuie trimise lunar la ANAF , conform Ordinul nr. 627 din 8 martie 2018 .

 

Daisy Compact M este o casa de marcat moderna, produsa in totalitate in anul 2018 ce include sub carcasa o multime de caracteristici si dispozitive care plaseaza aceasta casa de marcat in randul celor mai performante din clasa ei.

- include acumulator , modem GPRS , modul WiFi si BT integrat ( acestea se vor putea folosi la urmatorul upgradede firmware care se va face la momentul conectarii cu serverele ANAF) , port microUSB pentru conectare dispozitiv de backup extern  , memorie de Jurnal Electronic protejata, dispozitiv de securizare cu Cryptocard ( SAM - Security acces module) conform cu standardul FIPS140-2 , alimentare din acumulator intern Li-Ion si incarcare din adaptor retea de 5V - 2A, optional adaptor incarcare acumulator de la AUTO cu 12V sau 24V .

Conectarea la un PC a casei de marcat , pentru programarea articolelor sau functionarea ca imprimanta fiscala se face prin portul USB-B, montat pe casa de marcat, cu ajutorul driverului de conectare VCP V1.5.0.

Pentru programarea articolelor sau parametrizarea casei de marcat se foloseste programul Daisy Manager .

Pentru conectarea ca Imprimanta Fiscala se foloseste driverul Dprint Romania.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.