Ghidul Serviciilor
Zozo Land - Loc De Joaca Pentru Copii Bucuresti
inapoi la firma 347 vizite
Poza Zone
Foto
Foto
Foto

Magazinasul
unde pot pregati la cuptorul de jucarie tot felul de gustari delicioase pentru clienti foarte pretentiosi, prajiturele si biscuitei, ii pot invita la taraba cu fructe, legume si multe alte bunatati.

Casuta fetitelor
o casuta special creata pentru fetite, unde baieteii sunt asteptati cu mare drag in vizita; aici, cel mici, vor descoperi o bucatarioara complet utilata cu tot ce au nevoie micile gospodine iar la etaj am pregatit o zona de living, unde micile printese se pot relaxa impreuna cu papusile lor dragi la ceai sau pot privi de la balconas ce fac baietii in turnuletul lor.

Turnuletul baietilor
Turnuletul baieteilor a fost conceput special pentru placerile lor cele mai dragi, astfel ca este prevazut cu rampa de catarare, tobogan, statie de Politie, pusca cu aer comprimat si cu mini puscarie cu surprize ( sa ii lasam pe ei sa descopere).

Zona Lego
Spatiul casutelor de lemn ascunde o zona Lego, unde cei mici se pot juca in voie cu indragitele piese de construit, iar la etaj, am pregatie pentru ei o alta zona,de comado, de unde se pot „hartui” in voie cu politistii din celalalt turnulet.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.