Un mic restaurant în Micul Paris.
O straduta cocheta într-unul din cartierele chic ale Bucurestiului
Un restaurant ce îmbina gastronomia franceza cu arta contemporana
Odata intrat, poti sa te crezi într-o galerie de arta pariziana. Lucrari semnate de artisti celebri ai momentului se odhinesc într-o lumina placuta. Printr-o firida îl poti vedea la lucru pe Chef Cuisiner Sami Babou - ?delegatul special? în Romania al lui Alain Ducasse - care îsi coordoneaza atent echipa. Odata asezat la masa, lucrarile raman în amintire. Spectacolul culinar e gata sa înceapa
Inca de la deschidere, La Cantine de Nicolai a onorat o clientela obisnuita cu cele mai vestite restaurante ale lumii si dupa spusele fiecaruia,micul restaurant de pe strada Povernei îndeplineste si cele mai exigente cerinte.
Un mic restaurant în Micul Paris, un restaurant ce îmbina gastronomia franceza cu arta contemporana. Odata intrat, poti sa te crezi într-o galerie de arta pariziana. Lucrari semnate de artisti celebri ai momentului se odihnesc într-o lumina placuta. Printr-o firida îl poti vedea la lucru pe Chef Cuisiner Sami Babou - ?delegatul special? în Romania al lui Alain Ducasse - care îsi coordoneaza atent echipa. Spectacolul culinar e gata sa înceapa . Inca de la deschidere, La Cantine de Nicolai a onorat o clientela obisnuita cu cele mai vestite restaurante ale lumii si restaurantul de pe strada Povernei îndeplineste si cele mai exigente cerinte.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.